Asigurarea pentru Calatorii in scop de afaceri care protejeaza angajatii pe durata calatoriilor in strainatate

De ce sa-ti asiguri angajatii

Asigurarea este nenominala.

Nu este necesara trasmiterea listei de angajati, la cererea contractantului se pot emite carduri nenominale transmisibile de la un angajat la altul.

Acoperire personalizata in intreaga lume

Asigurarea este personalizata in functie de nevoile clientilor nostri, iar ca riscuri asigurate, pe langa clauza de cheltuieli medicale, putem include: intreruperea si anularea calatoriei (inclusiv ca urmare a Covid-19), pierderea sau intarzierea bagajelor etc.

In cazul unui eveniment asigurat, cheltuielile sunt preluate automat de Compania de Asistenta.

In cazul unui eveniment petrecut in timpul calatoriei dumneavoastra in strainatate puteti beneficia de decontarea directa a serviciilor medicale.

Alege sa-ti asiguri angajatii in timpul calatoriilor de serviciu!

Asigurarea de calatorii in strainatate poate cuprinde peste 10 acoperiri orientate catre nevoile angajatilor.

Destinata pentru

  • Asigurarea de calatorii in strainatate se adreseaza angajatilor si subcontractorilor unei societati care calatoresc in strainatate in scop de afaceri sau in scopul desfasurarii activitatilor de serviciu.

Beneficiile asigurarii noastre

  • Asigurarea este valabila in intreaga lume cu exceptia Romaniei, a tarii de resedinta sau cetatenie a persoanei asigurate, conform prevederilor politei de asigurare incheiate
  • Acoperire personalizata in functie de nevoile angajatorului
  • Asigurarea acopera inclusiv riscurile ce apar ca urmare a imbolnavirii cu COVID-19
  • Serviciu de asistenta oferit in limba romana cat si in limba engleza
  • Achitarea primei de asigurare integral sau in rate
  • Zilele de calatorie achizitionate ce raman neconsumate pot fi transferate in anul urmator de asigurare daca acest lucru a fost negociat in prealabil


Asigurarea de calatorii in strainatate poate acoperi riscuri precum cheltuieli medicale in urma accidentelor si imbolnavirilor, intarzierea/pierderea bagajelor, raspundere civila fata de terti, anularea calatoriei, intarzierea calatoriei sau tratament stomatologic de urgenta.

Intrebari frecvente

Durata asigurarii este de 12 luni si poate fi reinnoita in fiecare an.

Numarul zilelor de calatorie poate fi suplimentat oricand pe parcusul perioadei de asigurare.

Asigurarea de calatorie este valabila atunci cand angajatul companiei care detine polita calatoreste in strainatate in numele companiei. Asigurarea este valabila in afara granitelor teritoriale ale Romaniei, tarii de resedinta sau tarii de cetatenie, conform prevederilor politei de asigurare incheiate.

In cazul urgentelor medicale, in momentul producerii evenimentului asigurat, se apeleaza numarul de telefon   +4 (0)21 307 92 40, serviciu disponibil 24/7. Va va raspunde un operator al Companiei de Asistenta care va prelua cazul si va lua legatura cu unitatea medicala care va va acorda asistenta necesara.

Documente importante

Document de informare privind produsul de asigurare

descarca

S-ar putea sa va intereseze

Asigurarea de Accidente si Imbolnaviri potrivita pentru toate companiile

Asigurare pentru Accidente cu acoperire extinsa

Asigurarea care ofera acoperire complexa a raspunderii civile profesionale

Cum puteti obtine o oferta

Contactati-ne la

Contactati-ne la adresa de e-mail office@colonnade.ro si un angajat va lua legatura cu dumneavoasta pentru a contura oferta de asigurare de care aveti nevoie.

Sunati-ne la

Sunati-ne la numarul de telefon 021.300.96.21 pentru a afla mai multe detalii.

Program de lucru:

Luni – Vineri 9.00 – 17.30

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne si obtine oferta de asigurare de calatorii in strainatate potrivita pentru angajatii tai! Pot fi acoperite grupuri diferite de angajati in conditii diferite de asigurare (acoperiri si limite personalizate).