Str. Buzesti nr. 82-94, Etaj 10,
Sector 1, 011017, Bucuresti, Romania

Intrebari frecvente

Factura sau contract de vanzare; certificat de inregistrare, cupon; lista detaliata (specificatii) a echipamentului optional al masinii; Polita Casco valabila incheiata la valoarea reala a masinii; kilometrajul efectiv la data evaluarii vehiculului utilizat.

Exemple de excluderi: ​​manipularea kilometrajului masinii; consumul de alcool de catre persoana asigurata; utilizarea vehiculului in alt scop decat cel specificat in contract.

Asigurarea GAP este reziliata la expirarea termenului specificat in polita. Cu toate acestea, el poate fi reziliat mai devreme in cazul unui eveniment asigurat - daune totale; in momentul schimbarii dreptului de proprietate asupra vehiculului sau a unei alte rezilieri a contractului in conformitate cu legislatia aplicabila.

Pana la 6 luni de la data achizitionarii masinii.

La transferul dreptului de proprietate asupra vehiculului, proprietarul initial (persoana asigurată) poate recupera o parte proportională a primelor plătite din momentul transferului (conform datelor introduse in cuponul auto) prin trimiterea asigurătorului EuroGAP a unei cereri de incetare a politei si de rambursare partială a primei plătite. Există, de asemenea, posibilitatea ca asigurarea să fie transferată noului proprietar al vehiculului.

Scrieti-ne un email

Am citit "Declarația de aprobare pentru prelucrarea datelor cu caracter personal primită de către Colonnade Insurance SA Luxembourg - Sucursala București prin intermediul acestui site web" și sunt de acord să furnizez date personale către Colonnade Insurance SA Luxembourg - Sucursala București în legătură cu această anchetă.

Ne puteti contacta la urmatoarea adresa

Colonnade Insurance SA Luxembourg – Sucursala Bucuresti

Str. Buzesti nr. 82-94, Etaj 10,
Sector 1, 011017, Bucuresti, Romania

Cod unic de inregistrare (CUI): 38335135
Numar de ordine in Registrul Comertului: J40/17214/ 10.10.2017

Telefon:  +40 21 300 96 21
Fax: +40 21 300 96 36
E-mail de contact: office@colonnade.ro

Clientii cu asigurare individuala de calatorie

Serviciul de Asistenta va va oferi asistenta imediata in afara Romaniei. Acest serviciu este activ 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Pentru contact, va rugam sa sunati la urmatorul numar de telefon:

Telefon: +40 21 307 92 40