Asigurarea care acopera pierderile si/sau daunele produse bunurilor pe timpul transportului ca o consecinta directa a producerii riscurilor prevazute in contractul de asigurare

Acopera daunele directe

Asigurarea CARGO acopera daunele directe produse bunurilor asgurate pe durata transportului, intern sau international, terestru, maritim, fluvial si aerian.

Serviciu de top

Comunicare directa cu o echipa experimentata de asiguratori si lichidatori, abordare personala, flexibilitate si cunoastere a pietei asigurarilor.

Consultatii si asistenta in solutionarea daunelor de asigurare

Posibilitatea de a efectua investigatii de daune si de soluționare a cererilor de despagubire la locul producerii pagubei

Bunuri si pierderi financiare

Asigurarea bunurilor pe timpul transportului de tip "CARGO"

Destinata pentru

  • Societati din sectorul comercial si industrial
  • Societati de comert 

Ce acopera asigurarea noastra

Produsul de asigurare acopera pierderile si/sau daunele produse bunurilor pe timpul transportului ca o consecinta directa a producerii riscurilor prevazute in contractul de asigurare.

Obiectul Asigurarii

Toate tipurile de bunuri detinute de asigurat

Riscuri acoperite

„Toate riscurile“ inclusiv, dar fara a se limita la, coliziune sau accident rutier, furt si pericole naturale, in functie de clauzele de asigurare aplicabile, cu exceptia riscurilor excluse in mod specific prin Conditiile Generale.

Intrebari frecvente

Da, avem o serie de clauze specifice care sunt adecvate pentru anumite tipuri de transport si anumite marfuri. Datorita acestor clauze, fiecare contract de asigurare cu Colonnade in materie de asigurare de transport devine un fel de original „pe măsura”.

Da, este adevarat ca banii sub orice forma, precum si titlurile de valoare sub orice forma, precum timbre, timbre, bilete scumpe, nu sunt asigurabili cu Colonnade din cauza asigurarii de transport.

Nu, in acest caz, transportatorul nu este raspunzator decat daca este convenit un termen de livrare. In plus, transportatorul este obligat sa plateasca doar prejudiciul suferit, in limita cuantumului transportului.

S-ar putea sa va intereseze

Asigurarea de avarii accidentale care acopera riscurile specifice la care sunt expuse masinile/utilajele/echipamentele din cauza naturii si tipului de operare a acestora

Asigurarea de bunuri materiale care ofera acoperire cuprinzatoare pentru pierderi sau daune aduse bunurilor imobile si mobile

Asigurarea pentru Calatorii in scop de afaceri care protejeaza angajatii pe durata calatoriilor in strainatate

Cum puteti obtine o oferta

Contactati-ne la

Contactati-ne la adresa de e-mail office@colonnade.ro si un angajat va lua legatura cu dumneavoasta pentru a contura oferta de asigurare de care aveti nevoie.

Sunati-ne la

Sunati-ne la numarul de telefon 021.300.96.21 pentru a afla mai multe detalii.

Program de lucru:

Luni – Vineri 9.00 – 17.30

Bunuri si pierderi financiare

Asigurarea bunurilor pe timpul transportului de tip "CARGO"