Asigurarea de Raspundere Civila a Angajatorului, Asigurarea de Raspundere Civila fata de Terti si Asigurarea de Raspundere Civila pentru Produse

Angajatii pot suferi vatamari corporale accidentale in legatura cu activitatea desfasurata

Asigurarea de Raspundere Civila a Angajatorului ofera acoperire pentru vatamarile corporale accidentale suferite de angajatii Asiguratului in legatura cu activitatea desfasurata si declarata, precum si pierderile financiare care rezulta direct din vatamarea corporala suferita.

Societatile pot produce pagube materiale sau vatamari corporale tertilor

Asigurarea de Raspundere Civila fata de Terti ofera acoperire pentru pagubele materiale si vatamarile corporale cauzate tertilor de catre angajati, bunuri mobile sau imobile, in timpul si ca urmare a desfasurarii activitatii declarate.

Produsele Asiguratului pot produce pagube materiale sau vatamari corporale tertilor

Asigurarea de Raspundere Civila pentru Produse ofera acoperire pentru daunele cauzate tertilor prin produsele livrate sau prin operațiuni finalizate in contextul activitatilor asigurate.

Angajati, Terti, Produse

Raspunderea civila trebuie sa va preocupe in mod constant!

Destinata pentru

  • societati cu capital romanesc sau strain inregistrate in Romania

Ce acopera asigurarea noastra

Despre ce tip de asigurare este vorba?

Este o asigurare care acopera urmatoarele:

  • Raspunderea civila a angajatorului pentru sumele pe care asiguratul este raspunzator de a le plati cu titlu de daune conform legii, in cazul in care, in legatura cu activitatea desfasurata si declarata, angajatul sau a suferit o vatamare corporala accidentala, precum si pierderile financiare care rezulta direct din vatamarea corporala suferita.
  • Raspunderea civila fata de terti, respectiv raspunderea legala a asiguratului pentru daunele cauzate tertilor de catre angajati, bunuri mobile sau imobile. Aceste daune sunt acoperite in cazul pierderilor suferite in timpul si ca urmare a desfasurarii activitatilor acoperite.
  • Raspunderea civila a asiguratului care rezulta din daunele cauzate tertilor prin produsele livrate sau prin operațiuni finalizate in contextul activitatilor asigurate.

Intrebari frecvente

Propunere-chestionar completat si semnat.

Da, politica poate fi emisa in limba engleza, insotita de Termenii si conditiile generale aplicabile in limba engleza.

  • acoperire pentru vatamarile corporale accidentale suferite de angajatii Asiguratului in legatura cu activitatea desfasurata si declarata, precum si pierderile financiare care rezulta direct din vatamarea corporala suferita;
  • acoperire pentru pagubele materiale si vatamarile corporale cauzate tertilor de catre angajati, bunuri mobile sau imobile, in timpul si ca urmare a desfasurarii activitatii declarate;
  • acoperire pentru daunele cauzate tertilor prin produsele livrate sau prin operatiuni finalizate in contextul activitatilor asigurate.

Documente importante

Document de informare privind produsul de asigurare

descarca

Cum puteti obtine o oferta

Contactati-ne la

Contactati-ne la adresa de e-mail office@colonnade.ro si un angajat va lua legatura cu dumneavoasta pentru a contura oferta de asigurare de care aveti nevoie.

Sunati-ne la

Sunati-ne la numarul de telefon 021.300.96.21 pentru a afla mai multe detalii.

Program de lucru:

Luni – Vineri 9.00 – 17.30

Angajati, Terti, Produse

Raspunderea civila trebuie sa va preocupe in mod constant!