Cu Asigurarea de Accidente Personale SIGURANȚA 360 ̊ beneficiezi de un sprijin in plus in momentele dificile. Te rugam sa ne lasi datele tale de contact si un consultant va lua legatura cu tine pentru a iti oferi mai multe informatii.

Sunt in mod expres de acord ca Colonnade Insurance S.A. Luxemborug Sucursala Bucuresti, in calitate de Asigurator, sa prelucreze datele mele cu caracter personal in scop de marketing direct si in acest sens, sunt in mod expres de acord cu primirea de oferte de produse si servicii de asigurare, materiale publicitare, sondaje si alte informari despre produsele si campaniile, inovatiile si activitatile Colonnade Insurance S.A. prin e-mail, telefon (convorbiri telefonice, inclusiv apelare telefonica automata), mesaj tip SMS/MMS, alte mijloace electronice actuale si viitoare de comunicare (cum ar fi aplicatii de mesagerie instantanee, apeluri telefonice prin internet si mesaje personale furnizate prin intermediul retelelor sociale sau a altor platforme cu conturi personalizate).

Consimtamantul poate fi retras oricand prin trimiterea unui e-mail  la adresa office@colonnade.ro

Mai multe informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal sunt disponible aici: (Datele cu Caracter Personal | Colonnade Insurance S.A.)