Asigurarea de Accidente Personale Siguranta 360 ̊

15.06.2023

Asigurarea de Accidente Personale Siguranta 360 ̊, ofera mai multe avantaje, oferind o mare flexibilitate si diferite optiuni de personalizare pentru a satisface nevoile clientilor si partenerilor nostri. Pe masura ce continuam sa lansam produsul pe cele sase piete ale noastre, am finalizat cu succes cea mai recenta lansare in Romania, atat pentru vanzarea prin telemarketing, cat si prin platforma de vanzari online.


Cristina-Maria Petre, managerul nostru  din aria Direct Marketing din Romania, subliniaza ca “Abordarea inteligenta a Asigurarii de Accidente Personale ne permite sa cream oferte de produse unice pentru grupuri tinta specifice, adaptate nevoii clientilor nostri, consolidandu-ne astfel pozitia pe piata. Prin aceasta Asigurare de Accidente dedicata persoanelor fizice oferim posibilitatea clientilor nostri sa isi personalizeze Asigurarea dupa bunul plac, avand avantajul de a beneficia de sprijin financiar in momentele mai putin placute ce pot aparea pe parcusul vietii fiecaruia dintre noi, oferind protectie la nivel mondial, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Avantajele platformei

Pentru a intelege mai bine avantajele si oportunitatile Asigurarii de Accidente personale 360 ̊, dorim sa va impartasim cateva dintre realizarile tehnice din spatele dezvoltarii sale.

Un punct culminant al dezvoltarii acestui produs este utilizarea unei singure platforme de catre toate partile interesate implicate, inclusiv clientii, operatorii dar si noi insine. Aceasta platforma unificata ne permite sa urmarim si sa evaluam performanta in mod constant in diferite ramuri iar colaborarea activa intre membrii echipei de dezvoltare a produsului  si echipa de vanzari  contribuie in mod constant la imbunatatirea performantei generale.

Avantajele platformei de vanzari online

Cu Asigurarea de Accidente Personale Siguranta 360 ̊, scopul nostru este sa oferim o abordare inteligenta clientilor nostri. Prin intermediul platformei noastre de vanzari online, oferim clientilor posibilitatea de a lua decizii informate si de a oferi combinatii flexibile adaptate nevoilor lor iar alternativ, ei pot alege si dintre pachete fixe, daca prefera.

Feedback excelent din partea echipei Telesales

Pentru operatorii nostri de vanzari experienta utilizarii plaformei de vanzari este una pozitiva privind agilitatea platformei, evidentiind usurinta de a naviga intre pachetele disponibile (ridicat, mediu, minim, minim+) cu un singur click. Platforma afiseaza prompt acoperirile si limitele asociate pachetului selectat, simplificand procesul de vanzare.

Campanie comuna de marketing

Pentru a sprijini eficient lansarea Asigurarii de Accidente Personale in toate cele sase sucursale Colonnade, a fost planificata o campanie comuna de marketing. In aceasta campanie de marketing vor fi folosite mesaje si reclame consistente pentru promovarea Asigurarii. Vom oferi noi actualizari despre aceasta campanie in viitorul apropiat.

Per total, platforma ofera flexibilitate, personalizare si o abordare inteligenta in deservirea clientilor nostri. Ne permite sa urmarim performanta in mod eficient, sa cream oferte de produse personalizate si sa oferim o experienta perfecta atat pentru clienti, cat si pentru operatori.

Multumim pentru munca excelenta si persistenta echipei din Romania!