De ce sa te asiguri

Limite si acoperiri diverse

Asigurarea noastra de Calatorii in Strainatate poate fi incheiata in 3 variante - SILVER, GOLD si PLATINUM. Variantele difera unele de altele in ceea ce priveste acoperirea si limitele de acoperire. 


Multiple variante de acoperire in intreaga lume

Avem trei pachete de asigurare, in functie de nivelul de protectie dorit: SILVER, GOLD si PLATINUM, adaptate nevoilor dumneavoastra.

Riscuri aditionale

Fiecare persoana are nevoi diferite. Datorita acestui aspect puteti adauga Riscuri Aditionale prin Optiunile Add On in concordanta cu nevoile dumneavoastra.

Alege o vacanta fara griji!

Asigurarea de calatorie ofera siguranta astfel incat sa te poti bucura de vacanta chiar si in cazul evenimentelor neprevazute.  

Pentru cine este potrivita asigurarea?

  • Dedicata calatoriilor individuale, familiilor si grupurilor de persoane care doresc sa calatoreasca linistite in strainatate, stiind ca beneficiaza de cea mai cuprinzatoare protectie.

Ce ofera asigurarea

  • Achizitionarea online 
  • Multiple pachete de asigurare  
  • Nu exista limita de varsta 
  • Indemnizatii semnificative 
  • Serviciu de asistenta oferit in limba romana si in limba engleza  
  • Solutionarea rapida a dosarelor de dauna

Ce acopera asigurarea noastra

Asigurarea de calatorie internationala ofera protectie in cazul evenimentelor care pot aparea pe parcusul calatoriei dumneavoastra in strainatate impotriva riscurilor de deces, accidentare, imbolnavire, pierdere a bagajelor, raspundere civila, cheltuieli juridice sau pierderea banilor. 

Intrebari frecvente

Asigurarea poate fi achizitionata simplu si rapid online prin plata cu cardul bancar. 

Asigurarea acopera costurile aferente tratamentelor medicale, repatrierea medicala, decesul accidental, intarzierea zborului si  ofera acces la servicii de asistenta 24/7 la nivel international. 

Asigurarea este valabila cu conditia ca aceasta sa fie achizitionata inainte de inceperea calatoriei. Daca va aflati in strainatate la momentul incheierii asigurarii, raspunderea Asiguratorului nu va fi asumata mai devreme de expirarea a 3 (trei) zile de la data incheierii asigurarii si a platii primei de asigurare.

In cazul urgentelor medicale, in momentul producerii evenimentului asigurat, se apeleaza numarul de telefon +4 (0)21 307 92 40 la orice ora. Aici va raspunde un operator al Companiei de Asistenta care va prelua cazul si va lua legatura cu unitatea medicala care va va acorda ingrijirii. In acelasi timp, va prelua si cheltuielile medicale, daca evenimentul produs se incadreaza in conditiile politei. 

Documente importante

Conditii de asigurare - Calatorie internationala

descarca

Document de informare privind produsul de asigurare

descarca

S-ar putea sa va intereseze

Asigurarea acopera cheltuielile de calatorie si/sau cazare platite in avans si care nu sunt recuperabile din nicio alta sursa ca urmare a anularii calatoriei.

Cum poti achizitiona asigurarea

Pentru a achizitiona asigurarea, te rugam sa te adresezi partenerilor nostri.

Afla mai multe