Motive pentru a va asigura

Variante multiple de acoperire

In functie de nevoile dvs. puteti alege multiple variante de asigurare.

Suport oferit prin serviciul Relatii cu Clientii

Puteti emite polita prin intermediul serviciului de Relatii cu Clientii.

Solutionarea rapida a dosarelor de Daune

Puteti notifica o dauna Online. Serviciul de notificare daune este disponibil 24/7, astfel incat sa va puteti inregistra cererea in ritmul dumneavoastra in cativa pasi simpli.

Achizitionati acum Asigurarea de Accidente pentru a fi protejat

Puteti achizitiona Asigurarea de Accidente Personale

pentru dvs. si familia dvs.

Destinata pentru

  • Asigurarea este destinata persoanelor fizice cetateni romani cu domiciliul in Romania precum si pentru persoanele rezidente in Romania.
  • Pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18-80 de ani si partenerul lor de viata atata timp cat au varsta cuprinsa intre 18-80 si copiii lor, atata timp cat au varsta cuprinsa intre 6 luni si 18 ani, rezidenti ai Romaniei

Descrierea produsului

Asigurarea de accidente este o asigurare voluntara care acopera consecintele accidentelor ce au ca rezultat afectarea sanatatii, la care exista posibilitatea de a adauga si riscuri legate de imbolnavire si de asemenea pot fi inclusi si in asigurare si membri ai familiei. Aceasta va ofera protectie la nivel Mondial 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Asigurarea de Accidente Personale va  ofera o gama larga de acoperiri, astfel incat  va puteti ajusta polita in functie de nevoile si situatia dvs.

  • Acoperirile incep la Data Intrarii In Vigoare mentionata in Polita  si sunt valabile pe o durata nedeterminata care se va incheia la expirarea anului de asigurare in care Persoana Asigurata a implinit varsta de 80 de ani.
  • Pentru copii, asigurarea se incheie in ultima zi a Perioadei de asigurare in care acestia au implinit 18 ani.
  • Acoperirea pentru Incapacitate De Munca si Somaj in cazul pierderii involuntare a locului de munca va fi valabila pana la expirarea anului de asigurare in care Persoana Asigurata a implinit varsta de 65 de ani.
  • Polita de asigurare se  reinnoieste automat pe perioade successive de 1 an.

Intrebari frecvente despre produs

Asigurarea de accidente poate fi achitata lunar sau anual.

Polita acopera o gama variata de riscuri printre care , cele mai importante sunt: Deces ca urmare a unui Accident, Indemnizatie zilnica de spitalizare in caz de Imbolnavire, Fracturi si Arsuri etc.

Acoperirea incepe la Data Intrarii In Vigoare mentionata in Polita Dvs., iar asigurarea Dvs. este valabila pe o durata nedeterminata si se va incheia la expirarea anului de asigurare in care Persoana Asigurata a implinit varsta de 80 de ani.

Puteti incheia rapid si usor o asigurare online sau prin intermediul  Serviciului de Relatii cu clientii la numarul de telefon 021 300 9621, unde operatorii nostri va vor sfatui  cu privire la alegerea acoperirilor.

Faptul ca detineti deja asigurare de viata sau de sanatate nu este un impediment pentru a incheia o asigurare de accidente personale  iar emiterea asigurarii de accidente personale Colonnade nu necesita un examen medical si acest lucru nu impacteaza valoarea primei.

Pretul asigurarii va ramane acelasi pe toata durata asigurarii.

Ne puteți suna la numarul de telefon 021 300 9621 sau ne puteți trimite un e-mail la adresa: iparo@colonnade.ro. Puteti cere modificari precum: actualizarea informatiilor personale, marirea sau micsorarea valorii politei, schimbarea riscurilor asigurate, schimbarea persoanele asigurate, schimbarea frecventei plaților si multe altele.

Practicarea sporturilor profesioniste si semi-profesioniste nu este acoperita de asigurarea de accidente personale. In schimb, sunt acoperite accidentele in cazul practicarii sportului de agreement.

Sporturile extreme, incluzand zborul cu balonul, nu sunt acoperite de asigurarea de accidente personale.

Documente Importante

Termeni si conditii generale ale asigurarii de Accidente Personale

descarca

Document de informare privind produsul de asigurare (IPID)

descarca

S-ar putea sa va intereseze

Asigurarea de calatorie internationala ofera protectie in cazul evenimentelor care pot aparea pe parcusul calatoriei dumneavoastra in strainatate impotriva riscurilor de deces, accidentare, imbolnavire, pierdere a bagajelor, raspundere civila, cheltuieli juridice sau pierderea banilor.
Asigurarea acopera cheltuielile de calatorie si/sau cazare platite in avans si care nu sunt recuperabile din nicio alta sursa ca urmare a anularii calatoriei.

Asigurarea de investitii financiare la cumpararea unei masini

Cum puteti achizitiona asigurarea

Pentru a achizitiona asigurarea, te rugam sa te adresezi partenerilor nostri.

Afla mai multe