Asigurarea echipamentelor electronice care ofera o acoperire cuprinzatoare pentru o gama diversificata de echipamente electronice

Echipamentele electronice folosite de asigurat in activitatea sa se pot defecta in timpul functionarii

Asigurarea de echipamente electronice (echipamente de tehnica de calcul, echipamente de tehnica medicala, echipamente si sisteme de automatizare, masura si control, surse de tensiune, aparatura pentru conditionarea aerului) acopera daunele materiale directe, neprevazute, produse din orice cauza care nu este exclusa in mod explicit,  in timpul folosirii in conditii normale.

In urmare defectarii accidentale a echipamentelor electronice activitatea desfasurata de asigurat poate fi intrerupta partial sau total.

Asigurarea echipamentelor electronice se poate extinde pentru a acoperi  prejudiciul financiar pe care il inregistreaza asiguratul pentru acoperirea cheltuielilor efectuate pe o perioada de timp determinata, pentru masuri de continuare a activitatii dupa producerea unei daune materiale, pe o perioada de timp stabilita de asigurat.

Asiguratul poate inregistra atat pierderi ca urmare a defectarii echipamentelor electronice cat si pierderi financiare ca urmare a producerii unui accident asigurat

Asigurarea de echipamente electronice are rolul de a finanta pierderile pe care le-ar suporta asiguratul in cazul producerii unui accident asigurat si de a-l repune pe asigurat in situatia financiara in care se afla inainte de producerea acestuia.

Bunuri si pierderi financiare

Asigurarea echipamentelor electronice trebuie sa va preocupe in mod constant, mai ales daca aveti  echipamente de calcul, de tehnica medicala si sisteme automazari!

Destinat pentru

 • Companii si intreprinderi care utilizeaza si operează echipamente electronice si tehnologii de calcul
 • Societati de leasing
 • Antreprenori care opereaza echipamente electronice

Ce acopera asigurarea noastra

Produsul nostru ofera o acoperire cuprinzatoare pentru o gama diversificata de echipamente electronice (echipamente de birou, echipamente de calcul, etc.)

Obiectul Asigurarii

 • Calculatoare, echipamente de birou si comunicatii
 • Dispozitive video si audio
 • Echipamente de masura, panouri de comanda
 • Echipamente medicale


Riscuri acoperite

Toate riscurile, inclusiv, dar fara a se limita la:

 • Scurtcircuit, supratensiune, inductie
 • Incendiu, trasnet, explozie, cutremur, inundatie si alte pericole naturale
 • Furt, vandalism
 • Erori umane, manevrare necorespunzatoare

Cu exceptia riscurilor excluse in mod specific prin Conditiile Generale.

Produsul este disponibil independent sau inclus in politia de asigurare de bunuri.

Intrebari frecvente

Informatii despre dispozitivele electronice care fac obiectul cererii de asigurare.

Aceasta este asigurare care acopera cazurile de toate riscurile de asigurare accidentala si daunele care ar putea aparea clientului. Riscurile enumerate in excluderile conditiilor de asigurare nu sunt acoperite.

Recomandam clientilor nostri sa revizuiasca anual valoarea bunului asigurat pentru a evita riscul de subasigurare.

Documente importante

Document de informare privind produsul de asigurare

descarca

S-ar putea sa va intereseze

Asigurarea de avarii accidentale care acopera riscurile specifice la care sunt expuse masinile/utilajele/echipamentele din cauza naturii si tipului de operare a acestora

Asigurarea echipamentelor electronice care ofera o acoperire cuprinzatoare pentru o gama diversificata de echipamente electronice

Asigurarea de Raspundere privind Protectia Datelor dedicata societatile colecteaza si/sau prelucreaza date cu caracter personal

Cum puteti obtine o oferta

Contactati-ne la

Contactati-ne la adresa de e-mail office@colonnade.ro si un angajat va lua legatura cu dumneavoasta pentru a contura oferta de asigurare de care aveti nevoie.

Sunati-ne la

Sunati-ne la numarul de telefon 021.300.96.21 pentru a afla mai multe detalii.

Program de lucru:

Luni – Vineri 9.00 – 17.30

Bunuri si pierderi financiare

Asigurarea echipamentelor electronice trebuie sa va preocupe in mod constant, mai ales daca aveti  echipamente de calcul, de tehnica medicala si sisteme automazari!