Asigurarea de constructii care acopera pierderile sau daunele produse bunurilor asigurate pe durata lucrarilor de constructii montaj

Acoperire larga de asigurare

Asigurarea de constructi montaj  acopera daunele materiale directe produse lucrarilor de constructii-montaj, materialelor, instalatiilor si utilajelor aflate pe santier. 

Acopera daunele aduse tertilor

Asigurarea de constructii montaj se poate extinde pentru a acoperi pagubele materiale si vatamarile corporale cauzate tertilor de catre asigurat, in timpul si ca urmare directa a desfasurarii lucrarilor de constructii-montaj

Asigurare de profit pierdut

Asigurarea de constructii montaj se poate extinde pentru a acoperi pierderea de profit si cheltuielile suplimentare ale beneficiarului ca urmare a intarzierii finalizarii si receptiei proiectului, dupa producerea unui  eveniment asigurat.

Bunuri si pierderi financiare

Asigurarea  lucrarilor de constructii montaj si raspunderea constructorului trebuie sa fie in atentia antreprenorilor de constructii montaj, cat si a beneficiarilor, in special la proiectele complexe de constructii civile, costructii industriale, constructii de infrastructura cu perioade mari de executie!

Destinata pentru

 • Investitori, dezvoltatori
 • Constructori si societati de constructii
 • Furnizori si subcontractanti in domeniul constructiilor si montajului

Ce acopera asigurarea noastra

Produsul de asigurare acopera pierderile sau daunele produse bunurilor asigurate pe durata lucrarilor de constructii montaj sau sumele pe care Asiguratul va avea obligatia legala sa le plateasca tertilor pentru vatamare corporala din accident sau imbolnavire sau pentru pierderile sau daunele materiale cauzate accidental bunurilor tertilor in legatura directa cu lucrarile de constructii  montaj si care se produc in incinta sau in imediata vecinatate a santierului.

Obiectul Asigurarii

 • Construirea de structuri si cladiri si lucrari de  montaj in proiecte de constructii montaj
 • Instalarea masinilor/echipamentelor/utilajelor
 • Utilajele si echipamentele antreprenorului
 • Proprietati invecinate cu santierul
 • Indepartarea resturilor, cheltuieli pentru stingerea incendiilor
 • Pierderea profitului anticipat al beneficiarului sau pierderi ca urmare a intarzierii finalizarii proiectului

Riscuri acoperite

 • Toate riscurile, inclusiv, dar fara a se limita la:
 • Incendiu, trasnet, explozie, furt
 • Pericole naturale (cutremur, furtuna, inundatie si alte pericole naturale)
 • Raspunderea civila legala a asiguratului ca urmare a accidentelor sau daunelor provocate tertilor in santier sau in vecinatatea acestuia.
 • Cu exceptia riscurilor excluse in mod specific prin Conditiile Generale.

Intrebari frecvente

Informatii de baza despre companie si documentatia tehnica a constructiei asigurate.

Nu, este posibil sa se asigure constructii individuale sau sa se incheie un contract-cadru pentru toate constructiile care sunt incepute pe durata contractului de asigurare.

Da, este asigurata si raspunderea pentru daune produse de subcontractantii asiguratului.

Documente importante

Document de informare privind produsul de asigurare

descarca

IDD CARD Asigurare pentru riscurile de motaj EAR

descarca

IPID Polita Completa de Asigurare LARS RO

descarca

S-ar putea sa va intereseze

Asigurarea de bunuri materiale care ofera acoperire cuprinzatoare pentru pierderi sau daune aduse bunurilor imobile si mobile

Asigurarea de avarii accidentale care acopera riscurile specifice la care sunt expuse masinile/utilajele/echipamentele din cauza naturii si tipului de operare a acestora

Asigurarea echipamentelor electronice care ofera o acoperire cuprinzatoare pentru o gama diversificata de echipamente electronice

Cum puteti obtine o oferta

Contactati-ne la

Contactati-ne la adresa de e-mail office@colonnade.ro si un angajat va lua legatura cu dumneavoasta pentru a contura oferta de asigurare de care aveti nevoie.

Sunati-ne la

Sunati-ne la numarul de telefon 021.300.96.21 pentru a afla mai multe detalii.

Program de lucru:

Luni – Vineri 9.00 – 17.30

Bunuri si pierderi financiare

Asigurarea  lucrarilor de constructii montaj si raspunderea constructorului trebuie sa fie in atentia antreprenorilor de constructii montaj, cat si a beneficiarilor, in special la proiectele complexe de constructii civile, costructii industriale, constructii de infrastructura cu perioade mari de executie!